Löydä se mitä pakenet

Löydä se mitä pakenet - valmennus

Millaista tarinaa itsestäsi kerrot?
Millaisena näet sisäisen maailmasi? Mitkä ovat omat uskomuksesi ja mistä ne ovat muodostuneet?

Ihan jokaisen on joskus hyvä pysähtyä omien tärkeiden ajatusten ja tunteiden äärelle. Silloin on mahdollista esittää kysymyksiä, joihon vain sinulla on vastaus. Sitä kutsutaan kasvuksi. Toisinaan se aiheuttaa kipua mutta on erittäin palkitsevaa kun olet löytänyt omat sisäiset tarpeesi ja tunteesi. Niistä muodostuu uusi sisäinen kokemus, joka siirretään toimintaan ja luo näin ollen muutoksen. Jokaisella meillä on kyky luoda ainutlaatuinen elämä. Kokea onnellisuutta, joka tulee meidän sisältä päin. Ensin vain pitää päästää irti vanhasta, joka ei enää palvele meitä.

Olen kulkenut omaa kasvunpolkua tiedostetusti lähes 15 vuotta. Kaikki alkoi uupumuksesta ja tunteesta, että voimat eivät riitä. Usein tuntui, että elämä vie minua ja itse en enää istu ohjaajan paikalla, vaan olen matkustaja. Toisinaan tuntui, että elämä junnaa paikkallaan ja törmään koko ajan samoihin ongelmiin. Mikään asia ei edennyt niin kuin olisin halunnut.

Lähdin tutkimaan itseäni ja perimmäisiä syitä oireiden takana. Huomasin miten
ensin pitää kohdata itsensä, oikeat tarpeet ja pelkonsa sekä poistaa se tarina joka ei ole oikeasti minua. Sen jälkeen oli aika kirjoittaa uusi itseni näköinen tarina, juuri sellaisena kuin minä sen haluan kokevan

Valmennuksessa sinulle selviää mitä havaintoja minä tein ja miten prosessi eteni. Mikä oli tärkeää ja mikä minuun vaikutti ilman, että edes tiedostin sitä. Pääset mukaan tuohon prosessiin ja voit muuntaa sen omiin tarpeisiisi.

Parhaimmillaan tämä valmennus avaa sinulle portin sisäisen maailmasi tarinaan, joka huomaa sinut ja tarpeesi. Voit kokea uuden tavan ymmärtää mikä voima on ajatuksella ja siitä tulevalla tunteella ja miten ne yhdessä toimivat. Ne ohjaavat sinua enenmmän kuin uskotkaan.

Valmennuksen aikana voit aloittaa uuden tarinan kirjoittamisen ja luoda sinun näköisen elämän tai päivittää vanhaa. Sillä ei ole merkitystä mihin asiaan haluat muutosta. Asiasta riippumatta muutos alkaa siitä, että pysähdyt ja tiedostat ulkoisen ja sisäisen maailmasi eron. Sitten ajatuksesta, halusta, tunteesta ja toiminnasta sekä kaiken tämän ymmärtämisestä.

En voi luvata sinulle 100% tyytyväisyystakuuta, koska silloin en olisi rehellinen. Vain sinä voit luvata itsellesi tulla mukaan avoimin mielin ja ottaa valmennuksesta sen minkä koet tärkeäksi. Se riittää. Annan sinulle sen tiedon ja tunteen, jonka olen itse kokenut, koko sydämestäni.

Seuraava valmennus:

Tulossa…